WisselKetel

Het is stervenskoud, de ketel gaat stuk, ijskoud water uit de kraan en het huis koud, de ingevlogen installateur komt en kan niks anders dan CV-ketels vervangen. Je murmelt nog wat over warmtepomp, de installateur kijkt moeilijk en begint over isolatie en een aannemer. Maar uit de badkamer komt het jammerlijke geklaag van de jongste: “DE DOUCHE IS KOUD!!!!!”

Je had het van de zomer bij een glaasje wijn en blokje kaas wel al eens met je partner over een warmtepomp maar zu zit je weer 15 jaar vast aan het gas.

Dat hoeft niet meer! Via Plushuis.nu leveren wij een tijdelijke CV-ketel onder de voorwaarde dat we samen een energietransitietraject in gaan. Een Lease-ketel wordt voor maar €250 geplaatst (grote ketels iets duurder) via onze installatiepartner. Huren voor minimaal een half jaar met optie tot koop indien transitietraject te duur wordt gevonden. Totaal ontzorging dus.

Tijdens dat halve jaar regelen we de financiering voor het totaalplan dat de volgende stappen omvat:

  1. isoleren, besparen ventileren
  2. elektrificeren (warmtepomp, lagetemperatuurverwarming)
  3. “zelf” energie opwekken

Wisselketel: Jullie de rust van het idee dat je er snel weer warmpjes bij zit, wij de zekerheid dat jullie niet weer voor 15 jaar aan het gas vast zitten.

Ps. Dank Richard Hagedoorn @WoudseHoeve voor het idee van de #WisselKetel hashtag

Pps. Idee dit begon te rollen na lezen dit blog

Pps. Wij richten ons vooral op de regio Weert, Limburg en Gelderland maar willen wel meedenken om het landelijk uit te rollen.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *