Landgenoten, alle zwarten en bruinen het land uit!

Landgenoten,

Over een jaar zal ik uw Minister President zijn en ik zal niet zoals die labbekak van een voorganger de ene na de andere verkiezingsbelofte doen om die vervolgens daags na mijn verkiezing te breken. 

U heeft als kiezer recht op een daadkrachtige leider die de grote problemen in deze samenleving niet alleen durft te benoemen maar er ook echt iets aan doet.
U kent mij als een man die zegt wat hij denkt en doet wat hij zegt. Het zal me ongetwijfeld een rechtszaak kosten, maar ik kan het volgende niet langer verzwijgen. Ik zie als HET grote probleem in onze samenleving de bruinen en de zwarten. Als je ze aanraakt krijg je al vieze vingers en als ze werken dan ruik je ze op kilometers afstand. Het is niet voor niks dat ik al jaren “minder minder” roep, en ik herhaal dat hier vol overtuiging.

Ze horen hier niet, onze cultuur van hardwerkende molenaarszoons wordt al veel te lang bezoedelt door toenemende aantallen moren uit de steentijd of nog erger.
Onze flut Minister President haalt bootladingen vol met van die roetmoppen hier naar toe en hij zwijgt er in alle toonaarden over. Sterker nog, hij subsidieert het! Ik wil van geen Europees quotum weten, onder mijn bewind gaan de grenzen potdicht, ik zet de douane in tegen smokkelpogingen en de boten van de handelaars gaan aan de ketting. Als we ruzie krijgen met de Brusselse bureaucraten dan moet dat maar want elke verblijfsvergunning trekt binnen no-time nieuwe ladingen gelukszoekers aan.

Het is dan ook met grote trots dat ik aankondig dat ik, op de dag dat het eerste kabinet dat mijn naam zal dragen start, officieel een Kolenmeldpunt zal openen waar burgers misstanden kunnen melden in de fossiele industrie **. Onder mijn bewind zal de bruinkool en steenkool binnen 1 kabinetsperiode uit de Rotterdamse haven verdwenen zijn. Alle voordeeltjes van de CO2-fabrieken zullen verplaatst worden naar volledige duurzame initiatieven.

Vergist u zich niet, ik word uw volgende Minister President!

Uw nederige dienaar
** Als er voldoende middelen in mijn partijkas zitten


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *