Keek op de week

Mag wel een keertje denk ik, effe terugblikken.

Precies een week geleden ging ik naar de markt, voor een lekker stukje vis. Ik werd gezakkenrold á la 2014, schreef daar een stukkie over en heb sindsdien 1500 lezers per dag waar ik me normaal al gelukkig prijs met 50.

Vervolgens moest ik maandag tanken en ontdekte ik tot mijn schrik dat er een snellaadstation geplaatst was bij het tankstation waar ik voorlopig nog diesel tank tot ik elektrisch mag rijden van mijn baas. Deze was echter niet van FastNed waarvan ik overweeg aandelen te kopen als ze binnenkort naar de beurs gaan. Bleek dat dit een van de weinige plekken in Nederland was die NIET in handen is gekomen van FastNed tijdens de concessieveiling. Geen stress dus.

Toen was het donderdag, de dag waarop minister Kamp zich na twee jaar zeuren door Liesbeth van Tongeren naar de kamer sleepte om uit te leggen wat nou het nut en de noodzaak van schaliegas is. Zijn woordvoerder René Leegte probeerde de kamer luchtig te overtuigen van dat nut, maar ik raakte er niet door overtuigd. De discussie die er daarna op Twitter over dat blog ontstond zal me nog lang heugen, ik heb me kostelijk vermaakt, dank allemaal!

En vrijdag bleek….nee, daar kan ik hier nu niks over zeggen helaas, maar ik ben er een boek over begonnen te schrijven, dus dat houden jullie tegoed. Kernwoorden crowdfunding en vrienden.

Ik wens jullie allemaal een heerlijk Pinksterweekend! Be safe en vergeet niet om je leukste contacten op Twitter IRL-op te zoeken!!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *