Nucleair Security Summit : uithangvod

Kijk, wij belastingbetalers hebben 50 miljoen euro gedokt voor het fotomoment in je plakboek, Mark Rutte.

Half dienend Nederland staat met gepoetste dienstwagens en Stingerraketten langs de kant van de weg om alle buitenlandse delegaties veilig van Schiphol naar Den Haag te krijgen. De halve Randstad werkt 3 dagen thuis voor jou feestje.

Dan is toch wel het aller aller allerminste Mark dat JIJ als leider van onze regering tenminste de moeite zou hebben genomen om je speeches door een native speaker te laten controleren, en dat je als Nationaal Uithangbord de moeite had genomen om er $%##}^*£$ op te oefenen! Was het nou echt te veel gevraagd om 2 dagen op retraite te gaan in Vught voor een spoedcursus om op de allergrootste conferentie die ons land ooit georganiseerd heeft in ieder geval geen mudfigure te slaan.

Wat een gênante blamages! Ik schaam me echt diep voor je wanprestaties.

Weet je wat je grote voorbeeld Margaret Thatcher in 1979 zei? Ja tuurlijk, je bent eigenlijk geschiedenisleraar. Voor mijn andere lezers volgt hier haar quote:

“I want my money back”

20140324-182659.jpg

TwitterVolgen


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *