Wisselketel

Het is stervenskoud, de ketel gaat stuk, ijskoud water uit de kraan en het huis koud. De ingevlogen installateur komt en kan niks anders dan CV-ketels vervangen. U murmelt nog wat over warmtepomp, de installateur kijkt moeilijk aan en begint over isolatie, dubbel glas en offertes voor aannemers. Maar uit de badkamer komt het jammerlijke geklaag van de jongste: “DE DOUCHE IS KOUD!!!!!”

U had het van de zomer bij een glaasje wijn en blokje kaas wel al eens met uw partner over een warmtepomp maar nu zit U dus toch  weer 15 jaar vast aan het gas.

Maar dat hoeft niet meer! Wij leveren een tijdelijke CV-ketel onder de voorwaarde dat we samen een energietransitietraject in gaan. De Lease-ketel plaatsen wij voor maar €250 (grote ketels iets duurder) via onze landelijke installatiepartner. De looptijd is een half jaar met optie tot koop indien transitietraject te duur wordt gevonden. Totale ontzorging dus.

Tijdens het halve jaar na de plaatsing regelen we met U de financiering voor het Energietotaalplan dat het volgende omvat en wat betaald wordt uit uw huidige energierekening:

  1. isoleren, besparen ventileren
  2. elektrificeren (warmtepomp, lagetemperatuurverwarming)
  3. “zelf” energie opwekken

De Wisselketel dus: U de rust van het idee dat U er snel weer warmpjes bij zit, wij de zekerheid dat U niet weer voor 15 jaar aan het gas vast zit.