Site pictogram Lars Boelen

Persbericht – WisselKetel

Datum   : 10 februari 2017

Marktintroductie van de “WisselKetel”

Adviesbureau Everything Sustainable van Lars Boelen uit Weert lanceerde 9 februari 2017 de “WisselKetel”. De wisselketel is een marketingconcept om de transitie van gas naar Full Electric te ondersteunen.

In de adviespraktijk van de energietransitie-adviseurs komt het geregeld voor dat klanten bezig zijn met plannen maken om de woning te verduurzamen maar dat de realiteit van de dag het noodzakelijk maakt de gasketel toch nog een keer te vervangen. De oorzaak kan acuut zijn (ketel stuk) of omdat de fasering en uitvoering van het plan het niet toelaat om de haperende ketel nu al te vervangen door een warmtepomp.  De klanten van Everything Sustainable kiezen namelijk eerst voor isoleren en ventilatieoptimalisatie en dat zijn trajecten die eerder maanden dan weken duren, een termijn die niet zonder verwarming of warm water overbrugd kan worden.

Om dit gat in het dienstverleningspakket op te vullen is het concept “WisselKetel” bedacht. Klanten kunnen hiermee voor de termijn van een half jaar tot een jaar een leenketel huren in de periode dat de plannen uitgewerkt en gerealiseerd worden. De klanten vinden het niet erg om een tijdelijke ketel te huren, ze zitten toch op de trein die naar gas-vrijheid leidt. Het voordeel voor de consument: direct warmte. Het voordeel voor de energietransitiebranche: deze klant is de komende 15 jaar niet uit beeld maar gaat door met z’n #vangaslos project.

Voor meer informatie kunt U contact opnemen met

Everything Sustainable
Lars Boelen
06-23861080
Info@LarsBoelen.nl

Website : EverythingSustainable.nl
Twitter : @WisselKetel
Facebook : WisselKetel

Over “Everything Sustainable”
Wij helpen sinds 2015 klanten met integrale energietransitieplannen. De methodiek is afkomstig uit de IT waar oprichter Lars Boelen als Solution Architect gewend was om modulaire blokken te stapelen tot een integrale totaaloplossing onder het motto “Everything you need, nothing you don’t”. Deze manier van werken is hard nodig om tot succesvolle energietransities te komen.

“Everything Sustainable” maakt deel uit van de ePOS-groep van energietransitiedeskundigen, een kennisdelingsplatform van 10+ experts in heel NL die allemaal deze systeemaanpak voor staan.

Om de reiskilometers te beperken werken wij in de regio Weert, Limburg en oost Brabant.

Mobiele versie afsluiten