ePOS Gilde

“Alone you travel faster, together you travel further”

Met een paar zelfstandigen in het vakgebied van energieadvies aan particulieren en MKB zijn we samen gaan werken in een “Gildeverband”*: concurrende collega’s die een zelfde hoge standaard nastreven en daarbij gebruik maken van elkaars kennis en netwerken. We leggen de lat hoog, “nul op de meter” is voor ons geen doel maar een gevolg van huizen aanpassen aan de comfortstandaarden van morgen. ePOS staat natuurlijk voor “energie positief” en dat geeft ons ambitieniveau aardig weer. We helpen klanten bij nieuwbouw en met wat wij “vernieuwbouwen” noemen : een bestaand pand zo aanpakken dat het volledig “anno morgen” gemaakt wordt.

Samenwerking in ons “Gildeverband” biedt onze klanten grote voordelen omdat ze een eenmanszaak inhuren maar zich van de kennis van een heel netwerk specialisten, leveranciers en installateurs verzekerd weten, daarnaast is het voor ons gewoon ontzettend gaaf om samen voor op de transitiegolf te surfen!

Lars Boelen

* we zijn bewust GEEN beroepsorganisatie en OOK geen kwaliteitsinstituut, gewoon een groep beroepsadviseurs die het gaaf vinden samen te werken en die ontdekt hebben dat samen beter en leuker is.