Energieopslag met Taurus

Eén apparaat inclusief accu- en energie management met PV-omvormer, lader en opslag in plaats van allemaal verschillende apparaten.

Met de Taurus bieden wij een all-in-one systeem waarin alle elektronica is samengevoegd met de gepatenteerde Crystal-lead-accu’s. Dat zorgt voor betrouwbaarheid, veiligheid en eenvoud in gebruik.

Zeker in vergelijking met systemen die bestaan uit meerdere losse componenten van verschillende leveranciers. Deze verschillende componenten hebben vaak product gebonden eigen software en producent afhankelijke communicatie protocollen. Een probleemloos samenspel van afzonderlijke componenten gaat vaak gepaard met de nodige beperkingen door ontbreken van één management syteem. Hierdoor worden de mogelijkheden van de afzonderlijke componenten niet volledig gebruikt. Bij de Taurus met zijn compacte oplossing is dit anders. Omdat alles in één apparaat is ondergebracht kunnen de componenten optimaal op elkaar worden afgestemd. Zo word 100% van uw installatie benut en daarmee ook 100% van uw investering.

 Taurus RES Ned Everything Sustainable