*** 07-04-2018 : 15:00 Aktie online ***
*** 08-04-2018 : 15:00 Voldoende aanvragen in behandeling
*** 09-04-2018 : 08:00 : Toezeggingen voor benodigd bedrag binnen***
*** 27-04-2018 CrowdFunding geslaagd, aankoopbedrag staat op rekening ***
*** 09-05-2018 Auto betaald, kenteken wordt SN-111-D / verzekerd ***
*** 12-05-2018 Auto in Amsterdam opgehaald ***

*** ik laat de tekst nog even staan ***

Ik ga eens gek doen! Eind mei komt mijn Nissan Leaf die ik ga leasen. Ik heb namelijk elektrisch vervoer nodig voor mijn advieswerk, ik verkoop persoonlijk advies, ik bezoek mensen in Brabant en Limburg thuis. De meeste van die klanten wonen in het buitengebied waardoor openbaar vervoer voor mij echt geen optie is.

De stand van zaken
Mijn business ben ik 3 jaar geleden begonnen vanuit het niets, na 20 jaar als IT’er de kost verdiend te hebben. Door eindeloos investeren in mijn kennis, een visie ontwikkelen, daarover bloggen, klanten bezoeken, fouten maken, daarvan leren, te weinig vragen, daarvan leren, kansloze projecten aannemen, daarvan leren, te grote projecten aannemen, daarvan leren ben ik nu op een punt aangekomen dat ik mijn hoofd goed boven water kan houden. Maar de Fiat 500e die ik nu huur is een handenbinder : na 150 kilometer is ie leeg en moet ik 8 uur wachten. Er moet dus wat nieuws komen om de business te laten groeien.

Kans
Nu doet zich de gelegenheid voor dat ik de Nissan ook direct zou kunnen kopen, die afspraak heb ik met de leasende partij gemaakt. Maar dat geld heb ik nu even niet. En ik trek dus de stoute schoenen aan en ga eens iets volstrekt nieuws doen. Ik ga kijken of het merk “Everything Sustainable”/ Lars Boelen sterk genoeg is om via social media de Leaf te Crowdfunden.

Wat  ik vraag en bied
Ik zoek €35.000 inclusief BTW om de Leaf aan te schaffen. Dat geld heb ik begin mei nodig. Ik wil dit hele bedrag crowdfunden, gewoon om te kijken of het lukt. De vooruitzichten van mijn bedrijf zijn inmiddels zo goed dat ik verwacht de lening voor het eind van het jaar kan aflossen.

Ik bied 4% per kalenderjaar voor leningen van €1000 en 5% per kalenderjaar voor leningen van €5000 wat inhoudt dat als ik een Boelen Bond in 2018 aflos er 4 of 5% rente bij zit, los ik in 2019 af dan wordt dat 8-10%. Ik verwacht de lening in twee jaar terug te betalen  maar mijn doel is nog dit jaar.

Ik ben heel erg van de lokale en circulaire economie en waarom een Leaseconstructie aangaan waarbij de financieringskosten naar een anonieme bankier gaan als je dat geld in de lokale economie kunt houden.

Als je serieuze interesse hebt kan je een “prospectus” , waarin ik mijn business-vooruitzichten wat gedetailleerder uiteen zal zetten, via onderstaande formulier bij mij aanvragen. Ik vraag met klem alleen om serieuze reacties, ik moet de aanvragen met de hand beoordelen en afhandelen.

<< formulier verwijderd na succesvolle actie >>