Klimaatzaakuitslagdebatsprakeloosheidsblog

 De VVD is zo erg van het padje af dat ik echt niet meer goed weet hoe ik moet reageren. Twee ministers, twee werelden, een Minister President die over ze regeert.

De ene, Minster Edith Schippers, laat haar bodyguards artsen uit het pand verwijderen die dozen dragen die wetenschappelijkerapporten bevatten die bewijzen dat haar pro-rook beleid direct tot doden leidt. Haar marionetten in de de nep- Tweede Kamer melden even later dat de VVD nu aan de macht is en dat er dus beleid gemaakt wordt zoals hun omgelobbyde Minister dat goeddunkt. Wetenschap verboden, uit naam van Philip Morris en hun lobbyisten (Bron)

En vandaag dus voor de zoveelste keer Minister Henk Kamp van Wetenschap:

  
De rechter was klip en klaar: er is geen enkele twijfel dat nu handelen nodig is omdat Shell, Essent en de NAM onze aarde naar de kloten helpen. Maar nu wil Henk Kamp dus een jaar uitstel om te kijken of de eventuele maatregelen niet te veel gevolgen hebben voor zijn welvaart. 

Er hoeft NULKOMMANUL onderzocht te worden. Alles is uitgezocht:

– kolencentrales dicht

– verbod op nep schone diesels

– opheffen importheffing Chinese zonnepanelen

En JA, dat gaat pijn doen, maar beleid maken met gebrek aan maatschappelijk draagvlak, dat zijn we inmiddels van de VVD wel gewend. PGB-drama en zo, weet u wel.

Jullie zijn een maatschappijverwoestende kliek van doodenge Van der G-Foto-leugenaars, onkruidwieders en grootaandelhouderverdedigerd.

Van het padje af


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *