De Limburger gebruikt “humorrubriek” Tieske voor karaktermoord, leuk!

20140126-161648.jpg

Trof zaterdag in ons aller Limburgs Dagblad in de rubriek Tieske dit aan:
20140126-161919.jpg20140126-161928.jpg

Nou ken ik Ibrahim Doslu een beetje. Een gouden kerel, student, 20 jaar pas, enthousiast over politiek en steekt zijn nek uit. Ook nog eens winnaar beste duurzame idee van Weert in 2013. Hebben ze gemist bij de Limburger.

“Grappig” van de Limburger om deze “kansloze nr 8” even fijn onder de aandacht te brengen omdat hij zijn ideeën probeert duidelijk te maken met een vergezicht, volgens mij precies wat we nodig hebben van jonge mensen in onze maatschappij. Een beetje journalist doet wat feitenonderzoek voor hij een “knipoog geeft naar hotemetoten”, kan me vergissen maar dit lijkt me bedoeld om bewust te kwetsen. Het zet in ieder geval de sfeer fijn op scherp.

Misschien dat die leuke anonieme Tieske volgende keer 2 minuten langer door de lijst van GroenLinks kan browsen, komt ie (of ze) nog meer onverkiesbare hotemetoten tegen, met ideeën waar je tenminste lekker smeuïg commentaar op kan geven : legalisering van hennep (pleit voor grote wietplantage voor medicinale canabisolie), gratis weggeven van onverhuurbare kantoor en fabrieksruimte aan uitkeringsgerechtigden, aktie voor braakliggend terrein….. hadden we inhoudelijk kunnen reageren, maar dit…… #geenwoordenvoor

TwitterVolgen

Leave a Reply