Games Exclusief Voor De Switch


1-2-Switch

1-2-Switch is een game waarbij je met 2 spelers tegen elkaar speelt. Je speelt allemaal verschillende mini-games die te maken hebben met de mogelijkheden en nieuwe snufjes van de switch. De spelletjes verschillen enorm. Zo is er een spel waarbij je zo snel mogelijk broodjes moet eten. Hierbij scant de controller je mond en meet het hoe vaak je je mond open en dicht hebt gedaan. Er is ook een spel waarbij je een koe moet melken. Kort gezegd, er is genoeg te beleven!

Voor meer Info--->The Legend Of Zelda: Breath of the wild

Deze game is ook uitgekomen voor de WiiU maar verder is het voor geen enkel platform verkrijgbaar. Bij de Game: "Zelda, Breath of the wild" gaat het om de mogelijkheid om vrij door een wereld te kunnen lopen zonder aangewezen te zijn op de vaste richtlijnen van een spel. Als jij in een boom wil klimmen, dan klim je in een boom. Als je van een rots af wil vliegen, dan vlieg je van een rots af. de verhaallijn gaat over Link die "Ganon het onheil" moet verslaan omdat hij 100 jaar geleden het Hyrule koningkrijk heeft verwoest.

Voor meer Info--->Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey is een game waarbij het zoals altijd draait om Mario, Peach en Bowser. In deze verhaallijn wil Bowser met Peach trouwen. Mario moet peach dus uit de handen van Bowser zien te houden! In dit avontuur maakt mario kennis met een aantal nieuwe werelden waarin hij dezelfde truukjes kan als in voorgaande mario game. Het enige nieuwe is zijn compangion: zijn hoed. hiermee kan hij allemaal nieuwe truukjes doen en elke wereld tot in het puntje verkennen.

Voor meer Info--->Splatoon2

Splatoon2 is een multiplayer game waarbij je speelt als InklinBoy of InklinGirl. Je heb een inkgun waarmee je probeert de grond van het level zo veel mogelijk jouw kleur te maken. Je kan tegenspelers neerschieten met je inkgun waarmee je ook punten verdient. Je kan door spelletjes te winnen munten verdienen waarmee je weer nieuwe guns kan kopen en outfits voor je personage kan aanschaffen. Er is ook een singleplayer mode waarbij je de strijd tegen de Octarions aangaat.

Voor meer Info--->Snipperclips

Dit zijn puzzels die je met 2 spelers moet spelen. Speler 1 krijgt een vorm aangewezen en speler 2 een andere vorm. Als je op "a" drukt knip je in de puzzel of in je medespeler. Je moet proberen doormiddel van knippen het papiertje in het midden in de juiste vorm te krijgen. Soms moet je hiervoor in je medespeler knippen om hem de juiste vorm te geven.

Voor meer Info--->Ultra Street Fighter II

Dit is een vechtspel waarbij je 1 tegen 1 speelt. Je kiest je personage waarmee je wilt vechten, en je vecht tot een van de twee spelers KO is. Je hebt verschillende moves waarmee je de tegenstander kan raken en elk personage heeft verschillende moves.

Voor meer Info--->Fast RMX

Dit is een futuristische racegame met verrasend goede specs. het is een snelle race game zoals je die op meerdere platforms hebt gezien. Op de bekende karakters van de nintendo series na, is het bijna gelijk aan de F-zero race game. Het is overall een snelle goede racegame.

Voor meer Info--->Mario + Rabbids Kingdom battle

In Mario + Rabbids Kingdom Battle is het Mushroom kingdom in groot gevaar. Dit is opzich niet nieuws. In deze game is alleen 1 verschil. Het is hier niet Bowser die voor het onheil zorgt. Het zijn de Rabbids! Ze zijn met een Tijdwasmachine naar het rijk van Mario gekomen en hebben met een uitvinding uit hun wereld verschillende objecten met elkaar versmolten. Het is een enorme puinhoop in het koningkrijk. Mario moet samen met een groepje goede rabbids de slechte weten te stoppen. Op hun reis worden ze begeleid door Beep-O.

Voor meer Info--->SuperBomberman

Plaats bommen, ontwijk bommen, loop over bommen. Je begrijpt het wel. In dit spel draait het om het opblazen van de vernietigbare stukjes level. Zoek de geheime upgrades en strijd tegen tegenstanders.

Voor meer Info--->Mario Kart 8 Deluxe

Race met elkaar, tegen elkaar, zonder elkaar, online, niet online. In mario kart 8 Deluxe, de opvolger van Mario Kart 8, draait het om het winnen van elke race. Je kan spelen als meer dan 60 characters en je kan verschillende modes doen. Je kan normale Beker-races doen, waarbij je kan kiezen uit tientallen verschillende races. je kan ook gaan voor de gevecht modes. hierbij komt elke keer een random game-mode. Dit kan zijn dat je met alleen bommen moet vechten of dat je zo veel mogelijk munten moet verzamelen. Kort gezegd. er is genoeg te beleven in mario kart 8 deluxe!

Voor meer Info--->Arms

In dit 1 op 1 vecht spel speelt het zich allemaal af binnen de ringen van een vecht-arena. je speelt als futuristische characters met allemaal verschillende soorten armen. deze armen kunnen bijvoorbeeld:raketten schieten, heel snel slaan, terugveren, bochten maken in de lucht en noem het maar op. Op deze manier krijg je hele interessante gevechten.

Voor meer Info--->Xenoblade Chronicles 2

Xenoblade Chronicles 2 is een adventure game. Ontdek alle verschillende plaatsen en vecht tegen alle verschillende monsters door het gebruiken van het ultieme wapen: "De Blade". Zoek naar geheimen en voltooi de reis naar het paradijs.

Voor meer Info--->Golf Story

Het verhaal gaat over een golfer die alles wat hij lief heeft opgeeft om nog 1 laatste kans te krijgen op het berijken van zijn grote golf droom. In deze game kom je er achter hoe veel problemen je kan oplossen met het simpleweg slaan van een golfbal. Je loopt in het spel door 8 verschillende omgevingen. Ieder heeft zijn eigen uitdagingen, problemen, levels en geheimen. Help je personage naar de top in Golf Story!

Voor meer Info--->Over Mij
Nintendo Switch
Wikipedia