Critical Friend – aankoopbegeleiding

U staat op het punt een huis te kopen of nieuw te gaan bouwen en u twijfelt of het huis energietechnisch goed in elkaar zit, of wat er mogelijk is qua zonnepanelen of warmtepomp? Kan de woning “Nul op de meter” worden gemaakt … en wat betekent dat eigenlijk?

Gefeliciteerd! U bent één van de eerste Nederlanders die zich deze zaken op tijd afvraagt!

Bij de aankoop van vastgoed heeft U iemand nodig die naast U gaat staan en U als “Critical Friend” ook de dingen durft te noemen die U misschien liever niet gehoord had. Of misschien juist wel en alvast een schatting maakt van wat e.e.a. dan gaat kosten om aan te passen. Ik maak een maatwerkverslag van het bezoek dat ik samen met U aan het pand breng. Binnen twee dagen krijgt U het verslag via de mail waarna ik het eventueel telefonisch kan toelichten zodat U een gefundeerde beslissing over de aankoop kunt nemen. Bel me om meer over mijn aanbod te horen.

Lars Boelen – 06 2386 1080 (Regio oost Brabant en Limburg)

Bezoekverslag-voorbeeld

Leave a Reply