VVD politiek, ofwel hoe Rutte CS Groningers bewust naaien

Wat vooraf ging
Gisteren reisde René Leegte, klimaatontkenner en methaan professor en door u en mij betaald als volksvertegenwoordiger, met de trein terug uit Groningen naar Den Haag nadat hij als lid van kamerdelegatie kwam luisteren naar de Groningers en hun bevingsproblemen.

VVD’ers reizen normaal met een limo met discrete chauffeur waarin ze achterin hun vrinden veilig kunnen bellen. René reisde voor 1x met de trein en vergat dat daar iedereen mee kan luisteren:

IMG_4768.JPG

Wat leren we hiervan?
De VVD heeft dus blijkbaar een actief beleid om , maar dat wisten we al van de TwijfelBrigade, feiten te negeren en met eindeloos gedraal en gezeur om NOG een onderzoek de winning zo lang mogelijk te rekken, desnoods over lijken. Blijkbaar hebben tweede kamerleden “superieuren” die geïnformeerd moeten worden (hoewel ze zonder last en ruggespraak hun werk horen te doen) en dat zijn er volgens mij maar twee: fractieleider Halbe Zijlstra en MinPres Mark Rutte.

Wat zou de consequentie moeten zijn?
Nu de minister president zich uitdrukkelijk gemanifesteerd heeft als belangenbehartiger van de NAM en Shell is zijn positie als minister president van alle Nederlanders onhoudbaar geworden. Hij dient zijn functie onmiddellijk ter beschikken te stellen aan KWA. Het lijkt me chique als Halbe en René een paar geschiedenisboeken over Japan lezen.

Wat gaat er werkelijkheid gebeuren?
Deze en gene zullen slappe excuses delibereren, Halbe zal René op het matje roepen en deze zal of opstappen of niet verkiesbaar zijn. René krijgt een prachtige burgemeesterspost toebedeeld of mag het bij Shell of KLM proberen, daar wordt marchanderen met de toekomst van onze planeet hooglijk op prijs gesteld.

Wat ga ik doen?
Ik ga ophouden met aardig te zijn tegen die liegende klootzakken van de VVD. Generaliseren mag in dit geval omdat deze partijlijn blijkbaar vanaf het allerhoogste niveau gevoerd wordt. Iedereen die zich VVD’er noemt onderschrijft dus het collectief naaien van 100.000’en Groningers. Ik ga Mark, Halbe en René op mijn lijstje van totaal ongeschikte bestuurders zetten.

Eikels

One Reply to “VVD politiek, ofwel hoe Rutte CS Groningers bewust naaien”

Leave a Reply