@diederiksamsom: @larsboelen verklaar je nader…….

De PvdA social-mediacampagne komt op gang met Tweets als:

“Kies op 19 maart voor een partij die zorg, werk en wonen in haar genen heeft. Speech @diederiksamsom op #pvdacongres: http://t.co/VFknWT1hDo”

Ik reageerde daarop (“jullie hebben lef, ben er stil van”), Diederik daagde mij uit (“verklaar je nader”) en mijn timeline explodeerde.

20140217-204240.jpg

Al sinds het aantreden van dit kabinet maak ik me ernstig zorgen over hoe ons land geregeerd wordt door de PvdA en die andere reactionaire partij. Begon het met wat onschuldig maar zinloos en overbodig nivelleren, het ontaardde al snel in zulke erge privacyverslechterende mensonterende visieloze koehandel dat ik er persoonlijk consequenties aan verbond en lid werd van een politieke organisatie die WEL echte nieuwe ideeën heeft en waar ik me heel erg bij thuis voel.

Maar goed, waarom vond ik dat jij, Diederik, lef hebt om je te laten voorstaan op het in je genen hebben van “zorgen, werken, wonen”. Echt, het is een GOTSPE!

thuiszorg / decentralisatie jeugdzorg
Het is echt bizar wat jullie regelen/toestaan in de zorg. Wij hebben sinds kort een door haar “zorgorganisatie” uitgekotste 22 jarige hulp in de huishouding …. te oud, te duur. Wij goedverdieners hebben nu voor 12.50 wit per uur een supergemotiveerde keihard werkende hulp. Ik ben daar doodziek van weet je dat? Die meid zou bij ik weet niet hoeveel hulpbehoevenden perfect werk kunnen leveren maar sprokkelt nu bij ons rijken haar kostje bij elkaar, tof Diederik, NOT!

En dan de jeugdzorg, het is niet echt mijn dossier, maar ik heb er inmiddels wel zoveel over gelezen dat ik weet dat ambtenaren na een “melding uit het circuit” straks op BSN alle informatie over een gezin bij elkaar mogen sprokkelen en doorneuzen om tot een adequaat aksieplan te komen. Weet je hoe bedreigend dat op mij, en velen met mij, over komt? 2x door een wilde voetbalmiddag van je kind met kneuzingen op de EHBO geweest? GEZINSREGISSEUR!

Vader die blogt over de voordelen van hennep en de politie en politiek aanspreekt op hun rol bij het faciliteren van zware criminaliteit? GEZINSREGISSEUR!

Diederik, laat zorg over aan professionals, HAAL ALLE MANAGEMENTLAGEN WEG en geef ze hun werk terug. Onze hulp is zo gedrild door alle idiotie dat ze weigert te vertrekken voordat ze een “overdrachtsdossier” heeft bijgewerkt! Als alle indicatieinstellingen, zorgcoordinatoren en weet ik wat voor aansturings- en controlebedrijven die jullie inmiddels bedacht hebben weggesneden zijn zal er veel meer geld zijn voor handen aan het bed en aan de stofzuiger. De zorg zoals die nu bestaat/gemaakt wordt : 100% jou/jullie aan te rekenen.

Arbeid
Jetta Klijnsma heeft de sociale werkplaatsen gesloten, de mensen die straks herkeurd zijn zullen binnen de kortste keren in de bijstand terechtkomen en door hun arbeidsverleden NOOIT meer een kans maken en dus voor altijd overgeleverd zijn aan de terreur van door gemeentes ingehuurde bureaus die ze zullen treiteren, pesten en zieken, tssssss, nietjes uit dossiers halen, peuken rapen, ja DAT SADISME ZIT IN JOUW GENEN. Ik zal het je persoonlijk aanrekenen en nadragen als een mentaal minder sterke “gemotiveerd” wordt om een Bijstandswerkervaringsambtenaar te p%pen om te voorkomen dat er een aantekening komt op haar “werkwillendheidsverklaring”. Je kan boos worden op deze taal Diederik, maar je legt welbewust die macht neer bij mensen die er niet mee om zullen kunnen gaan, er is wetenschappelijk onderzoek genoeg dat dit aantoont. DOE DAAR WAT MEE, HAAL EEN STREEP DOOR DIT WAANIDEE!

Wat minstens zo problematisch is, is jullie absurde idee dat werk, maakt niet uit wat, altijd belangrijker is dan een inkomen. Dit gaat op grote schaal leiden tot dwangarbeid van werklozen. Bij de spoorwegen zijn er nu al plannen om de bedrijfsvoering van fietsenstallingen wettelijk zo te herdefiniëren dat dat werk voortaan door “vrijwilligers” gedaan mag worden. Wettelijk kan het allemaal net, maar het is natuurlijk gewoon verdrijving. JULLIE FACILITEREN DIT.

20140216-225922.jpg

Wonen
Dat de woningmarkt al sinds 2008 op slot zit is natuurlijk niet jou schuld. Maar dat woonquote in Nederland zo ongeveer het hoogst in de wereld is, daar kunnen jullie wel wat aan doen.

De inkomensafhankelijk huurverhoging waarvoor particuliere bedrijven inzage krijgen in inkomensgegevens bij de belastingdienst (privacy anybody?) is wel door jullie bedacht. Doel is om scheefwoners hun huis uit te jagen, de markt op. Maar met de inkomensgrens kan je maar net een fatsoenlijke hypotheek krijgen. En moet iemand met een inkomen op die grens alle risico’s van huiseigenaarschap opgelegd krijgen? Ondertussen leeft 35% van de huurders onder de armoedegrens.

En wat hebben jullie met al jullie raadsfracties gedaan om de vastgoedportefeuilles af te waarderen de afgelopen 4 jaar? Hoeveel begrotingen zijn er gesaneerd ten kosten van jullie “leuke dingetjes”?

Als ik verkozen word zal ik WEL durven zeggen dat we gefopt zijn, dat is kut, maar IK ga mijn kinderen niet opzadelen met de gevolgen van JOUW LEUGENS Diederik.

Dus ja, Jezus wat een lef heb je door dit soort Tweets uit te doen gaan, ga je schamen!!!!

TwitterVolgen


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *